Dominic Fritz, primarul Timişoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oară nu am scăpat

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oară nu am scăpat

Dominic Fritz

PPrimarul Timişoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19 în cursul zilei de miercuri. DSP va realiza o anchetă epidemiologică la Primărie.

Dominic Fritz s-a simţit rău aseară şi a decis să îşi facă un test pentru COVID-19. 

Rezultatul a venit după-amiază şi este pozitiv.

Atribuţiile primarului vor fi exercitate în următoarele 14 zile de viceprimarul Ruben Laţcău.
 
Iată ce a transmis primarul Timişoarei, pe pagina sa de Facebook.
 
„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simţit dureri musculare şi o stare subfebrilă aşa că am făcut un test azi dimineaţa la prima oră. Rezultatul a venit şi mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajaţii Primăriei Timişoara pentru că am purtat tot timpul mască. 
 
Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus. 
Primăria Timişoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Laţcău care va îndeplini atribuţiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare şi îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanţa va valida şi supleantul din Consiliul Local, Ruben Laţcău va convoca Consiliul Local în formulă completă şi să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără. 
 
Călătoria la Bucureşti o voi face la sfârşitul acestei luni când, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune şi ale oraşului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timişoarei miniştrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine şi poimâine, cu speranţa că ne vom vedea sănătoşi după ce ies din izolare. 
 
Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.
 
Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, şi cu toate astea m-am infectat. Fiţi atenţi, purtaţi masca, evitaţi întâlnirile şi deplasările nenecesare. Mai avem puţin, ne vaccinăm toţi şi vom încheia această pandemie”, a transmis Dominic Fritz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările