Dansatorii se înscriu în concurs pe ultima sută de metri, de teamă să nu le fie furate coregrafiile

Dansatorii se înscriu în concurs pe ultima sută de metri, de teamă să nu le fie furate coregrafiile

Cea mai reusita coregrafie e recompensata cu 1000 de euro

15 coregrafii filmate au intrat  în cursa pentru 1000 de euro, intitulată „Dance to the Core", a cărei finală are loc pe 10 septembrie la terasa D'arc

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi 25 august este ultima zi în care mai pot fi trimise coregrafii, iar organizatorii sunt optimişti: „ne aşteptăm ca în ultima zi să se înscrie cei mai mulţi, pentru că multora le e teamă să nu le fie copiate ideile" afirmă Tina Muntean.
Deşi iniţial s-a stabilit că doar 10 participanţi vor dansa în finala din 10 septembrie, organizatorii susţin că probabil va fi acceptat un număr mai mare, judecând după filmuleţele primite până acum. Cu aceeaşi ocazie, organizatorii, cei de la Uman Shop, propun şi un concurs pentru jurnalişti, „Pa -Parazzi Contest", unde câştigă cele mai bune fotografii şi înregistrări video surprinse la finala de dans din 10 septembrie.
Evenimentul  face parte din proiectul anual „Art to the Core", iar câştigătorii sunt desemnaţi  atât cu ajutorul publicului, cât şi a unui juriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările