Cursele de agrement pe Bega, reluate. Plimbarea pe ruta Timişoara-Sânmihaiu Român durează cam două ore

Cursele de agrement pe Bega, reluate. Plimbarea pe ruta Timişoara-Sânmihaiu Român durează cam două ore

Vaporaşele vor ajunge până la ecluza de la Sânmihaiu Român FOTO Ş.Both

După mai bine de trei decenii, cursele de agrement de pe canalul Bega vor reveni pe ruta Timişoara – ecluza Sânmihaiu Român, începând cu data de 2 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursele realizate de vaporaşele Societăţii de Transport Public Timişoara vor avea loc în fiecare sâmbătă şi duminică, începând din acest week-end. 
 
Îmbarcarea pentru o plimbare de agrement spre ecluza de Sânmihaiu Român se va face din staţia „Catedrala Mitropolitană”, prima cursă fiind programată de la ora 12.00, iar cea de-a doua cursă de la ora 17.00.
 
O cursă de agrement pe Canalul Bega de la Timişoara până la Ecluza Sânmihaiu Român va dura în jur de două ore, iar contravaloarea unei călătorii va fi de 30 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, în ambarcaţiunile al căror grad de încărcare este de 50 de persoane.
 
Beneficiază de gratuitate la călătoriile spre Ecluza Sânmihaiu Român persoanele cu dizabilităţi, copiii cu vârsta sub şapte ani, elevii, studenţii şi pensionarii de pe raza judeţului Timiş, pe baza documentelor doveditoare.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Va mai curge ceva apă pe Bega până se va naviga din Timişoara în Serbia. 600.000 de euro pentru construcţia punctului de frontieră VIDEO FOTO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările