Cum s-au aliniat planetele de ziua primarului Timişoarei. Robu a făcut chef la Filarmonică, a primit cadou un pasaj subteran şi palmaresul echipei Poli

Cum s-au aliniat planetele de ziua primarului Timişoarei. Robu a făcut chef la Filarmonică, a primit cadou un pasaj subteran şi palmaresul echipei Poli

La una din „minunile” petrecute de ziua lui, Robu a primit cadou un tort în formă de like Foto Pressalert

Nicolae Robu a împlinit joi 60 de ani. De ziua lui, s-au finalizat lucrările la cel mai important proiect al oraşului, echipa de fotbal ACS Poli, care tocmai a promovat în Liga I, a primit dreptul să utilizeze culorile care au consacrat-o, iar PDL şi PNL Timiş au devenit un singur partid. Robu a făcut şi o petrecere la Filarmonica Banatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a împlinit joi 60 de ani, moment pe care a ţinut să îl marcheze printr-o petrecere cu zeci de invitaţi, în foaierul Filarmonicii Banatul. Angajaţi ai primăriei, colegi de partid, medici sau profesori universitari au participat la petrecerea fastuoasă organizată de primarul Nicolae Robu, care a plătit 200 de lei pentru închirierea spaţiului de la filarmonică plus tariful pentru masa invitaţilor.

„Tariful pentru închirierea foaierului este de 100 de lei pe oră, stabilit prin hotărâre a Consiliului de Administraţie. Pentru noi sunt importante aceste venituri. Practicăm preţuri mici tocmai pentru a avea clienţi. La Operă preţurile sunt mai mari şi nu prea au clienţi. În cazul domnului primar evenimentul a durat două ore şi l-am taxat cu 200 de lei”, a declarat directorul Filarmonicii Ioan Gârboni, potrivit căruia, înainte de primarul Robu, la Filarmonică şi-a ţinut ziua de naştere city managerul Sorin Drăgoi.

„Am cu ce...”

Cu ocazia momentului festiv de la Filarmonică Robu a ţinut un discurs în care s-a lăudat cu realizările sale, atât din perioada în care a fost rector, cât şi ca primar. La petrecerea organizată în jurul prânzului, primarul i-a anunţat pe invitaţi că, la ora 11.33 a primit „cu lacrimi în ochi”, un sms în care era anunţat că subpasajul de la Michelangelo, cel mai important proiect al Timişoarei, o investiţie de 50 de milioane de lei, este finalizat şi pregătit pentru inaugurare. Primarul a hotărât că nu îi mai poate văduvi pe timişoreni de lipsa pasajului şi a luat hotărârea ca seara, la ora 19.00 să fie deschisă circulaţia. În pasajul subteran, Robu, reprezentanţii firmei constructoare şi cele câteva zeci de funcţionari ai primăriei veniţi la eveniment au fost întâmpinaţi de un cvartet de coarde de la Opera din Timişoara, iar înainte de tăierea panglicii primarul a prezentat evoluţia proiectului printr-un filmuleţ intitulat „Am cu ce...”.


Tort în formă de Like de la un fost adversar politic

Până la inaugurarea pasajului despre care spune că s-a nimerit pur şi simplu să se întâmple de ziua sa, la petrecerea de la Filarmonică, Robu i-a anunţat pe invitaţi că a primit o scrisoare, pe care chiar o consideră un cadou de aniversare. Administratorul judiciar al echipei de fotbal deţinute de Marian Iancu, care deţine palmaresul şi culorile clubului, i-au comunicat primarului că echipa de suflet a lui Robu, ACS Poli, susţinută în mare parte cu bani de la bugetul local, poate folosi culorile alb-violet în viitorul sezon fotbalistic.

A urmat apoi şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL unde s-a marcat fuziunea efectivă dintre PNL şi PDL, filiala judeţeană a PNL Timiş fiind prima care a reuşit să realizeze integral fuziunea dintre cele două partide. La evenimentul la care au participat şi copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu a fost în centrul atenţiei. Datorită aniversării sale, Robu a primit două torturi, unul decorat cu poze ale primarului, iar altul în formă de Like, primit de la deputatul Alin Popoviciu, cu care Robu s-a certat ca la uşa cortului, pe vremea când cei doi erau rivali politici.

Robu a primit de la colegii de partid un tort „îmbrăcat” cu poze ale primarului şi ale proiectelor realizate de acesta FOTO pressalert.ro 

Robu şi-a încheiat ziua de naştere prin inaugurarea pasajului Michelangelo, fiind primul care a traversat subpasajul rutier, construit în cadrul unui proiect european. Robu a dat garanţii că specialiştii care au lucrat la proiect au făcut o lucrare de calitate şi nu vor fi probleme cu infiltraţiile de apă din cauza nivelului ridicat al pânzei freatice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: