Consiliu Local în ședință festivă de Ziua Timișoarei. Se anunță un scandal de proporții

Consiliu Local în ședință festivă de Ziua Timișoarei. Se anunță un scandal de proporții

Carmen Spirea este de părere că oamenii străzii trebuie ajutaţi, dar şi locatarii trebuie respectaţi

Aleșii locali au fost convocați astăzi în ședință festivă cu ocazia zilei orașului. Pe ordinea de zi au fost introduse și câteva proiecte foarte importante, cu care mai mulți consilieri nu sunt de acord. Reacțiile au început să apară de ieri și se așteaptă un adevărat circ.

Unul din proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi se referă la accesarea de către primărie a unui credit de 50 de milioane de euro pentru înnoirea parcului de tramvaie. Mai mulți consilieri locali nu sunt însă de acord cu acest proiect, au cerut retragerea lui, iar dezbaterea se anunță una cu scântei. 

Un alt proiect foarte important se referă la centrul de adăpost pentru oamenii străzii, pe care primăria vrea să îl construiască, din bani europeni, pe strada Telegrafului. Oamenii din zonă nu sunt de acord cu acest proiect și au făcut deja mai multe demersuri pentru ca primăria să realizeze centrul în altă parte a orașului. Decizia finală le aparține consilierilor locali. 

Urmărește timisoara.advearul.ro pentru a vedea ce decizii importante pentru oraș se iau în ședința de azi


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările