Cadavru carbonizat descoperit după incendiul devastator de la fabrica Ilsa

Cadavru carbonizat descoperit după incendiul devastator de la fabrica Ilsa

Incendiu la fosta fabrică ILSA

Șase autospeciale ale pompierilor timișoreni s-au luptat seara trecută cu focul izbucnit la o clădire care a aparținut fostei fabrici ILSA. Conform spuselor vecinilor, în clădirea şi-au făcut culcuş mai mulţi boschetari. Cadavrul carbonizat a fost descoperit chiar sub una dintre grinzile podului mistuit de flăcări.

Cu puțin timp înainte de ora 22, pompierii de la ISU Banat au fost alarmați de izbucnierea unui puternic incendiu pe bulevardul Take Ionescu, la o clădire care a aparținut fostei fabrici Industria Lânii Timișoara (ILSA). Având în vedere că Detașamentul 2  Pompieri se află la doar câteva zeci de metri distanță, la fața locului au sosit foarte repede primele autospeciale.

Incediu de proporţii la fosta fabrică ILSA

După ce au stins incendiul, la primele ore ale diminieţii, pompierii care au pătruns în clădirea afectată de incendiu. Aceştia au dat peste un cadavru carbonizat. La faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii criminalişti, care au deschis o anchetă, în paralele cu cea a reprezentanţilor ISU Banat. Conform spuselor vecinilor, în clădirea şi-au făcut culcuş mai mulţi boschetari. Cadavrul carbonizat a fost descoperit chiar sub una dintre grinzile podului mistuit de flăcări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările