Bicicletă furată cu tupeu tocmai de la etajul şapte. Cum a fost prins hoţul şi ce pedeapsă a primit

Bicicletă furată cu tupeu tocmai de la etajul şapte. Cum a fost prins hoţul şi ce pedeapsă a primit

Hoţul şi-a pregătit din timp lovitura FOTO Arhivă

Un tânăr cu mai multe furturi la activ a fost condamnat recent pentru furtul unei biciclete aflate la etajul 7 dintr-un bloc de locuinţe. Camerele de supraveghere din bloc au fost decisive în prinderea hoţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Timişoara a emis o primă sentinţă într-un dosar în care un tânăr a fost trimis în judecată pentru că în dimineaţa zilei de 5 februarie 2018, a furat o bicicletă legată de balustradă la etajul şapte al unui bloc de locuinţe din Timişoara. Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere de la intrare în bloc, iar din imagini se poate vedea cum tânărul intră în spate cu un rucsac şi iese 10 minute mai târziu cu bicicleta.

După verificarea în baza de date Imagetrack, hoţul a fost identificat în persoana lui Iliuţă Roberto Crenicean, un tânăr de 22 de ani cu mai multe infracţiuni la activ. Tânărul a recunoscut fapta, arătând că în dimineaţa de 05.02.2018 s-a deplasat în zona 1 Decembrie - F.C. Ripensia, unde ascunsese un rucsac negru în care avea un cleşte, a luat rucsacul, apoi a intrat în bloc, a urcat cu liftul la etajul şapte, unde a găsit două biciclete legate de balustradă, iar cu cleştele pe care îl avea asupra sa a tăiat legătura care asigura bicicleta marca Velors, de culoare verde şi a luat bicicleta, coborând scările. În aceeaşi zi, tânărul a vândut bicicleta în valoare de 824 de lei cu suma de 100 de lei în Piaţa 700 din Timişoara.

Pentru furtul bicicletei, hoţul a primit nouă luni de închisoare. Pentru că a mai fost condamnat şi în alte dosare, pedeapsa finală aplicată de judecător a fost de un an şi şapte luni cu executare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: