Arme fabricate clandestin cu ajutorul unei imprimante 3D, lângă Timişoara. Principalul suspect, un irakian

Arme fabricate clandestin cu ajutorul unei imprimante 3D, lângă Timişoara. Principalul suspect, un irakian

Poliţiştii au descins la şapte adrese FOTO pressalert.ro

Poliţiştii din Timiş au descoperit în casa unui bărbat cu dublă cetăţenie, irakiană şi britanică, stabilit lângă Timişoara, o adevărată fabrică de arme. Potrivit Poliţiei, în vila de lângă Timişoara irakianul a fabricat ilegal mai multe tipuri de arme.

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozibil şi Substanţe Periculoase au descins miercuri dimineaţa la mai multe adrese într-un dosar în care un irakian este suspectat că a pus pe picioare o fabrică clandestină de arme.

Potrivit pressalert.ro, fabrica de arme funcţiona într-o vilă din Dumbrăviţa, comună rezidenţială aflată la marginea Timişoarei. Potrivit sursei citate, pentru fabricarea armelor irakianul stabilit în urmă cu mai mulţi ani în România folosea o imprimantă 3D. Aceeaşi sursă mai arată că în vila irakianului, poliţiştii au descoperit, pe lângă componente fabricate artizanal şi arme de asalt produse în serie.

Vom reveni.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările