Adi Bărar, înmormântat în condiţii de carantină. Doar familia şi colegii de trupă participă la slujbă. Fanii pot lăsa o floare lângă gardul cimitirului

Adi Bărar, înmormântat în condiţii de carantină. Doar familia şi colegii de trupă participă la slujbă. Fanii pot lăsa o floare lângă gardul cimitirului

La poarta cimitirului de pe Mătăsarilor FOTO Sorin Stanca

Adi Bărar va fi înmormântat azi, de la ora 15.00, în cimitirul de pe strada Mătăsarilor (zona Modern). Cei care l-au iubit şi apreciat pot aprinde o lumânare sau pot lăsa o floare lângă gardul cimitirului.

Maşina funerară va pleca de la 14.30 de la Spitalul Judeţean, va trece pe strada unde a locuit Adi Bărar şi apoi va ajunge la orele 15.00 la cimitirul de pe Aleea Ghirodei, colţ cu Mătăsarilor.  
 
La inmormantare vor participa strict doar familia şi trupa.

Conform regulilor din perioada de carantină, doar 20 de persoane pot participa la slujba din cimitir.  
 
Comunitatea motocicliştilor din Timişoara, din care a făcut parte şi Adi Bărar, va pune un banner pe gardul cimitirului (la exterior), iar cei care au drum pe acolo pot aprinde o lumânare sau pot lăsa o floare sau un gând bun.  
 
Deşi s-a dorit organizarea unui cortegiu funerar cu motoare şi maşini, s-a renunţat la această idee. 
 
Cel mult, unul sau doi reprezentanţi de la fiecare club, dacă sunt în trecere cu motoarele pe la orele respective pot însoţi de la o distanţă decentă cortegiul, eventual cu o panglică neagră pe ghidon.  


Vă mai recomandăm:

Adi Bărar a intrat în panteonul rockului românesc: „Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!” VIDEO

Mesajul Politehnicii Timişoara pentru Adi Bărar, omul care a cântat imnul echipei: Să le cânţi şi îngerilor despre noi! VIDEO

Medicul care s-a ocupat de Adi Bărar la ATI: E ca la ruleta rusească. Atunci când l-a lovit, era glonţul letal!

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările