Captură impresionantă a poliţiştilor din Mureş: circa 1.500.000 de ţigări. Proprietarul lor şi-a abandonat maşina

Captură impresionantă a poliţiştilor din Mureş: circa 1.500.000 de ţigări. Proprietarul lor şi-a abandonat maşina

Ţigări de contrabandă  FOTO Poliţia Română

Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Mureş după ce nu a oprit la semnalul poliţistului, şi-a abandonat maşina, plină de circa 1,5 milioane de ţigări, şi a fugit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Mureş au dat luni, 5 februarie, în trafic, peste o maşină plină cu 1.488.000 de ţigarete. Conducătorul auto şi-a abandonat maşina după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţistului. A fugit, dar a fost prins şi reţinut.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 din Miercurea Nirajului au identificat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, şoferul nu a oprit, continuându-şi deplasarea spre municipiul Tîrgu Mureş. Imediat, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost abandonată de către conducătorul auto, pe o stradă lăturalnică din oraşul Ungheni. Acesta a încercat să fugă, fiind urmărit de poliţişti, iar la scurt timp a fost prins şi imobilizat“, precizează reprezentanţii IPJ Mureş.

Când poliţiştii au contorlat maşina au descoperit ascunse în spatele unor bagaje cu haine, mobilier şi aparatură electrocasnică, 159 de cutii din carton cu cartuşe de ţigarete, fără banderole de marcaj fiscale, emise de autorităţile române.

Cutiile cu cele 1.488.000 de ţigarete - adică 74.400 de pachete - au fost confiscate, iar maşina, o autoutilitara pusă sub sechestru asigurător.

Cazul este cercetat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş.

Mai puteţi citi:

Percheziţii la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală. Este vizată o firmă de pază şi protecţie

citeste totul despre: