VIDEO Accident în zona centrală a municipiului Târgu Jiu provocat de şoferi teribilişti care făceau „liniuţe“. Şase persoane au fost rănite

VIDEO Accident în zona centrală a municipiului Târgu Jiu provocat de şoferi teribilişti care făceau „liniuţe“. Şase persoane au fost rănite

Una dintre maşinile implicate în accident

Un teribil accident rutier a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, chiar pe bulevardul Constantin Brâncuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două autoturisme au fost avariate, iar şase persoane au suferit răni şi au ajuns la spital. O persoană a fost încarcerată.

Primii ajunşi la faţa locului au fost poliţiştii locali, care au dat primul ajutor victimelor. Din imaginile filmate la faţa locului se observă cum victimele aflate în maşină stau rezemate pe gardul Pacului Central. 

Conform poliţiştilor locali, şoferii celor două autoturisme avariate ar fi participat la un cursă ilegală, denumită „liniuţe“, atunci când două maşini se întrec una lângă cealaltă pe un drum drept. 

Şase persoane au fost rănite în urma acestui accident, una dintre ele fiind încarcerată. Ajunşi primii la faţa locului, poliţiştii locali au intervenit pentru acordarea primului ajutor, izolarea zonei, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. În cel mai scurt timp, la faţa locului au ajuns reprezentanţii ISU Gorj, dar şi ai Poliţiei Municipale Târgu Jiu. Cele două autoturisme implicate în acest eveniment rutier ar fi practicat curse ilegale ("liniuţe") pe bulevardul Constantin Brâncuşi. Precizăm faptul că anterior producerii accidentului, conducătorul unui alt autoturism a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei pentru "drifturi" în parcarea din Piaţa Centrală“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Accidentul a avut loc în faţa Parcului Central „Constantin Brâncuşi“. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: