Tinere bănuite că practică prostituţia, tâlhărite de bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie

Tinere bănuite că practică prostituţia, tâlhărite de bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie

Tinerele au fost tâlhărite de bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie             FOTO Shutterstock

Două tinere au sunat, noaptea trecută, la 112 să sesizeze comiterea unor tâlhării de către un grup de patru bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie pentru prevenirea COVID-19. Victimele se aflau în locuinţe închiriate în regim hotelier şi, conform unor surse, practicau prostituţia, mutându-se dintr-un oraş în altul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primul caz de tâlhărie a fost sesizat la ora 22,30 de către o tânără de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu. Aceasta se afla în locuinţă cu alte două prietene, în vârstă de 24 şi 30 de ani, ambele din municipiul Giurgiu. Apelanta s-a speriat în momentul în care cei patru tâlhari au pătruns în locuinţă şi a sărit pe geamul apartamentului de la etajuil I, suferind leziuni. 
„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o altă tânără, de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi de protecţie, pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă şi, prin împingerea şi bruscarea celor două tinere, de 24 şi 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 lei.
Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuinţă, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Tânără din Ilfov, deposedată de 1.000 de lei

 
La scurt timp a venit un alt apel la 112 din partea unei tinere de 20 de ani, din comuna Dascălu, judeţul Ilfov, care a sesizat că a fost tâlhărită tot de patru bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie. Aceştia au împins-o şi i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei. 
„La scurt timp după prima sesizare, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat şi au demarat cercetările şi căutările specifice, pentru identificarea celor patru persoane care s-ar face vinovate de săvârşirea faptelor.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele şi identificarea celor bănuiţi de săvârşirea acestora şi luarea măsurilor legale faţă de ei“, a precizat Miruna Prejbeanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: