Târgu-Jiu: Primăria achiziţionează zece autobuze şi troleibuze la standarde europene

Primăria Târgu-Jiu va cumpăra, până la sfârşitul anului,  cinci autobuze şi cinci troleibuze noi pentru transportul în comun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Achiziţionarea acestora a fost aprobată în programul de investiţii pentru acest an. Costurile sunt estimate la aproximativ 40 de miliarde de lei vechi.  Vasile Căilean, drectorul S.C. Transloc S.A.  a declarat că, deocamdată, a fost depus anunţul pentru achiziţia mijloacelor de transport în comun, iar în scurt timp va fi organizată o licitaţie publică, prin SAP.  Toate cele zece autobuze şi troleibuze vor înregistra un consum mai mic cu până la 40 la sută. „Uşor uşor, vrem să schimbăm parcul auto. Ceea ce este important,  la autobzele pe care intenţionăm să le cumpărăm, este faptul că vor avea consum redus, astfel încât să putem menţine costul biletelor. Modelele noi  vor oferi un confort deosebit călătorilor şi, mai mult decât atât, vor fi prevăzute cu platforme înclinate pentru persoanele cu handicap“. În prezent, parcul auto Transloc este dotat cu 17 troleibuze, 22 de autobuze dintre care cinci sunt mai noi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările