Târgu-Jiu: Încă un accident de muncă la mina Tehomir

Târgu-Jiu: Încă un accident de muncă la mina Tehomir

Nimeni nu înţelege ce l-a determinat să recurgă la acest gest

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Negomir, angajat al minei Tehomir din cadrul Complexului Energetic Turceni, a fost călcat, azi-noapte, de o locomotivă. Vasile Latea a scăpat cu viaţă ca prin minune, dar se află în în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două luni de la accidentul mortal de muncă de la mina Tehomir, viaţa unui alt angajat este pusă în pericol. „Acesta era însoţitor de personal pentru subteran şi se afla în faţa garniturii de tren. Aseară, la ora 23.30 ducea personalul la locul de muncă şi, fiind în faţa locomotivei, a alunecat şi a căzut sub roata locomotivei. Se pare că are fractură dublă de femur. Acesta era însoţitorul mecanicului de tren, care ducea minerii în subteran, la locurile de muncă. Bărbatul verifica vagoanele şi schimba macazul, după care a luat-o înainte şi a căzut în faţa locomotivei. Cei de la Complexul Energetic Turceni efectuează o anchetă în acest caz“, a declarat Eugen Başoldea, inspector de muncă în cadrul ITM Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările