Persoană rănită grav într-un accident de ATV. Salvamontiştii au intervenit

Persoană rănită grav într-un accident de ATV. Salvamontiştii au intervenit

Persoana rănită a fost transportată la spital

Salvamontiştii girjeni au intervenit duminică seara pentru salvarea unei persoane care a fost rănită într-un accident rutier.

„Intervenţie a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj, pentru salvarea unei persoane accidentată grav, dublă fractură de tibie şi peroneu, deschisă, cu sângerare puternică în urma unui accident cu ATV-ul.
Salvamontiştii au reuşit sa oprească hemoragia folosind pansamente hemostatice şi au reuşit sa stabilizeze victima şi sa ii asigure protecţia termica pana la predarea la ambulanţă.
Salvamontiştii va recomanda prudenta şi responsabilitate în timpul deplasarii cu aceste utilaje care s-au dovedit extrem de periculoase, mai ales ca sunt folosite pe teren îngheţat, acoperit cu zăpadă şi echipate necorespunzător, doar cu roti“, este mesajul transmis de Salvamont Gorj pe pagina de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările