Paturi de terapie intensivă achiziţionate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Paturi de terapie intensivă achiziţionate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Paturile de terapie intensivă sunt de ultimă generaţie

Zece paturi noi de terapie intensivă au intrat astăzi în dotarea Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. În perioada următoare urmează să sosească şi opt ventilatoare necesare tratării pacienţilor cu forme de grave de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acestea au fost date în folosinţă la unitatea de pe strada Tudor Vladimirescu. „Conform contractului de achiziţie, ultimele zece paturi vor fi livrate până la sfârşitul lunii iulie şi vor fi amplasate în secţia de Terapie Intensivă de la «Spitalul 700», a spus Alexandru Niţu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Paturile au toate dotările: reglare pe înălţime; unitate de control cu ecran tactil şi un monitor de supraveghere a poziţiei; controlul patului prin telecomandă, precum şi multiple panouri de control al inclinaţiei care pot să fie utilizate şi de către pacient“, a spus Alexandru Niţu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
 
De asemenea, până la sfârşitul lunii augist sunt aşteptate să ajungă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu opt ventilatoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările