Muncitor rănit de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el. Lucra la introducerea canalizării

Muncitor rănit de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el. Lucra la introducerea canalizării

Picioarele muncitorului de 48 de ani au fost rănite                                                     FOTO: Arhivă

Un mal de pământ care a căzut peste un muncitor care executa lucrări pentru introducerea reţelei de canalizare în comuna Bîlteni, din judeţul Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Picioarele i-au fost prinse sub panoul de protecţie.

„Astăzi, în jurul orelor 13:30, Un angajat al unei societăţi cu punct de lucru pe raza judeţului Gorj , în timp ce efectua lucrări de canalizare pe raza comunei Bâlteni, Sat Cocoreni s-a accidentat în urma surpării unui mal de pământ, fiindu-i prinse membrele inferioare sub panoul de protecţie în care se afla. Acesta a fost conştient, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Tg Jiu!“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Poliţia a deschis o anchetă

Muncitorul avea vârsta de 48 de ani. Poliţia a deschis o anchetă. „Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce executa lucrări de săpare pentru introducerea conductei de canalizare pe raza comunei Bâlteni, a fost surprins de surparea malului de pământ, suferind leziuni la nivelul picioarelor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările