Medic din Gorj care activează în structura MAI, declarat incompatibil

Medic din Gorj care activează în structura MAI, declarat incompatibil

Medicul a care este încadrat comisar de poliţie a fost declarat incompatibil                     Foto_pexels.com

Un medic care este încadrat în postul de comisar şef de poliţie, pentru că îşi desfăşoară activitatea la un centru medical din structura MAI a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de Laurenţiu Nicolae Diaconescu, comisar şef de poliţie – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Judeţean Gorj

„În perioada 04 decembrie 2018 – 01 decembrie 2019, a exercitat simultan cu funcţia publică cu statut special de Comisar şef de poliţie – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Judeţean Gorj şi calitatea contractuală de medic primar cu jumătate de normă la Cabinetul şcolar din cadrul Primăriei Comunei Mătăsari, respectiv medic primar – medicină de familie la Compartimentul Asistenţă Medicală Şcolară din cadrul Primăriei Oraşului Rovinari.

Persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit.a) din Legea nr. 161/2003“, se arată într-un comunicat al ANI.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările