Marius Badea, numit inspector general adjunct al Inspectorului Școlar

Marius Badea, numit inspector general adjunct al Inspectorului Școlar

Insspectoratul Școlar Județean Gorj

Postul de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj este ocupat, de astăzi, de Marius Badea, profesor de istorie la Colegiul Economic «Virgil Madgearu».

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Badea este membrie al PNL Gorj. Acesta susține că nu a avut nevoie de susținere politică pentru a fi numit în această funcție: „Activez de 12 ani ca profesor. Am susținerea tuturor profesorilor, pentru a ocupa această funcție, pentru că nu se face politică aici. Suntb un om tânăr care vreau să fac treabă. Mie îmi place disciplina și rigoarea“.

Ion Iștfan, inspectorul general școlar speră că prin venirea adjunctului său ca activitatea la nivelul Inspectoratului Școlar Județean să fie mult mai eficientă: „Sper că activitatea va fi mai productivă, pentru că sunt foarte multe lucruri de pus la punct în învățământul gorjean și nu aveam cum din punct de vedere fizic să fiu prezent și în sediul Inspectoratului Școlar, și pe teren“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările