Locuri de muncă în Germania pentru studenţi

Locuri de muncă în Germania pentru studenţi

Studenţii care cunosc limba germană pot să lucreze în străinătate

Studenţii gorjeni care cunosc limba germană pot să lucreze pe perioada vacanţei de vară în Germania. Cererile pot fi depuse la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

30 de locuri sunt disponibile în diferite domenii.. „AJOFM anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicaţiilor ȋn programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Menţionăm că pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producţia industrială şi ȋn domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul sau sunt ȋnregistraţi la o instituţie de ȋnvăţământ superior din judeţul Gorj, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj în vederea înregistrării aplicaţiilor“, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Gorj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările