Infracţiune reclamată pe Facebook. „A avut grijă să fure tot: tocana, zacusca, murăturile, ardeii iute, două lăzi de ceapă“

Infracţiune reclamată pe Facebook. „A avut grijă să fure tot: tocana, zacusca, murăturile, ardeii iute, două lăzi de ceapă“

O femeie, din municipiul Târgu Jiu, a reclamat pe pagina sa de Facebook comiterea unui furt, victimă fiind tatăl acesteia.

 
Aceasta susţine că o femeie catre primea un salariu pentru a avea grijă de tatăl ei, un pensionar în vârstă de 92 de ani, a furat tot ce i-a căzut în mână:
 
„Am primit-o în casa tatălui meu spunându-mi că nu are unde să stea, plătită fiind cu un salariu lunar+cazare+mâncare, ca să aibă grijă de tatăl meu, a avut grija să fure TOT‼
Pensia tatălui meu, cu vârsta de 92 ani, pentru care el a muncit o viaţa întreagă.
Banii care erau în casă+cardul de la bancă.
Hainele mele, hainele tatălui meu şi ale fiicei mele - inclusiv ciorapii.
Vesela de bucătărie.
Tot ce am făcut pentru iarna: tocana, zacusca, murăturile, ardei iute, două lăzi de ceapă.
Şi multe altele câte ori mai fi!
Aveţi mare grijă, dragi prieteni, să nu ajungeţi în capcana acestei femei în care de altfel am căzut şi eu“, a postat pe Facebook Veronica Dafinoiu.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei  al judeţului Gorj au anunţat că se efectuează verificări cu privire la acest caz. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: