Gorjeanul care a înjurat şi umilit un echipaj de poliţie a fost capturat. Voia să fugă din ţară VIDEO

Gorjeanul care a înjurat şi umilit un echipaj de poliţie a fost capturat. Voia să fugă din ţară VIDEO

Gorjeanul a fost capturat în timp ce se îndrepta către graniţă

Bărbatul din comuna Runcu, judeţul Gorj, care a înjurat şi umilit un echipaj de poliţie, a fost capturat în apropiere de granişa cu Ungaria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta se afla într-un microbuz care se îndrepta către graniţa cu Ungaria. Potrivit poliţiştilor, bărbatul încerca să părăsească ţara. Aceste este acuzat de ultraj, ameninţare şi conducere cu permisul anulat, Bărbatul va fi adus în această seară la audieri. 
 
El a fost filmat în timp ce aducea injurii şi umilea un echipaj de poliţie. Gorjeanul, pasionat de off-road, a postat, apoi, pe Facebook mai multe filmuleţe în care arăta că se deplasează pe trasee montane şi râdea de poliţişti.

 
Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook imagini momentul în care bărbatul a devenit agresiv cu poliţiştii: „Bineînţeles, că la vederea acestui om al pădurilor, poliţiştii l-au somat să înceteze acţiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviinţă să se apropie de colegii noştri, să-i ameninţe şi să-i înjure pentru că şi-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos.
Şi dacă vă întrebaţi de ce poliţiştii nu au fosit armamentul, vă spunem noi că au evitat să-i pună viaţa în pericol femeii care-l însoţea în maşina de teren pe "academicianul" din imagini şi care executa toate solicitările sale, inclusiv aceea de a-i filma pe poliţişti încercând să inducă ideea că aceştia l-ar fi ameninţat cu folosirea armelor de foc în mod nejustificat“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările