Cunoscut medic gorjean, mort din cauza unui infarct. „A urmat o cură de slăbire“

Cunoscut medic gorjean, mort din cauza unui infarct. „A urmat o cură de slăbire“

Medicul Costinel Popescu s-a stins din viaţă la vârsta de 57 de ani

Costinel Popescu, fostul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, s-a stins din viaţă, marţi dimineaţă, cel mai probabil în urma unui infarct.

Acesta îşi desfăşura activitatea în cadrul Secţiei Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Decesul medicului s-a produs în mod neaşteptat. Cadrele medicale susţin că acesta respira mai greu în ultima perioadă, dar că nu a acordat atenţie acestei probleme. În plus, medicul era nemulţumit de faptul că a fost schimbat din funcţia de director medical. 
 
Dumitru Vienescu spune că medicul se simţea bine şi că chiar urma o cură de slăbire: „Tuturor ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ştiu că i s-a făcut rău de dimineaţă, a fost chemată ambulanţa şi că a fost resuscitat. Cred că şi stresul şi-a lăsat amprenta.Sunt funcţii destul de grele şi solicitarea este destul de mare. Dânsul slăbise foarte mult, dar nu dădea vreun semn că nu se simţea bine“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: