Copil de doi ani, bătut cu bestialitate de propriul tată. Are lovituri pe tot corpul

Copil de doi ani, bătut cu bestialitate de propriul tată. Are lovituri pe tot corpul

Copilul este internat în Spitalul Municipal din Motru

Un copil în vârstă de doi ani a fost internat în stare gravă în Spitalul Municipal din Motru, după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul este într-o stare gravă şi este investigat medical. Alin Cristian Efrim, directorul Spitalului Municipal Motru, a declarat că micuţul are lovituri pe tot corpul: „Copilul are multiple traumatisme pe tot corpul: echimoze, vânătăi, hematoame. Prezintă un hematom frontal la nivelul capului şi va fi trimis la Spitalul nr.1 din Craiova pentru consult de neuro-chirurgie. Este puţin somnolent. Nu ştim dacă este din cauza leziunilor sau pentru că este puţin şi nemâncat şi speriat“. 

Anchetă desfăşurată de DGASPC Gorj şi Poliţie

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj efectuează o anchetă în acest caz. „O echipă pluridisciplinară s-a deplasat în teren şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat“. 

De asemenea, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie şi rele tratamente aplicate minorului. Tatăl agresor are vârsta de 44 de ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: