Cine este noul secretat de stat de la Interne. A introdus un cod vestimentar pentru cetăţenii care vor să intre în sediul Prefecturii Gorj

Cine este noul secretat de stat de la Interne. A introdus un cod vestimentar pentru cetăţenii care vor să intre în sediul Prefecturii Gorj

Ciprian Florescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor  Interne

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a ieşit în evidenţă, în perioada în care a condus Prefectura Gorj, prin introduducerea unui regulament prin care impunea o anumită ţinută persoanelor care voiau să intre în sediul Palatului Administrativ.

Ciprian Florescu a fost jurnalist sportiv, după care a intrat în politică. A fost purtător de cuvânt al PSD Gorj, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, iar în anul 2016 a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Gorj. Acesta a ieşit în evidenţă prin elaborarea unui Regulament de acces în Palatul Administrativ, clădirea din municipiul Târgu Jiu administrată de către Prefectură în care se află sediile mai multor instituţii, cum ar fi: Consiliul Judeţean Gorj, Direcţia Agricolă, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului, Serviciul pentru Permise şi Înmatriculări Autor. 

Codul vestimentar al lui Ciprian Florescu

Ordinul semnat de Ciprian Florescu a stabilit o serie de reguli cu privire la ţinuta persoanelor care vor să intre în sediul Palatului Administrativ: „Ţinuta inacceptabilă include: pantaloni scurţi, papuci de plajă, îmbrăcăminte indicând afilierea la o bandă sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar,rasist, sexist, obscen, haine cu desene sau cuvinte sugestive, slogane. Nu vor fi permise articole de îmbrăcăminte sfâşiate, murdare şi zdrenţăroase, articolele de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator".

De asemenea, au fos inroduse o serie de interdicţii penu jurnalişti, care pot avea acces doar într-o sală de şedinţe pentru a lua declaraţii. De asemenea, aceştia, dar şi orice cetăţean nu are voie să meargă neînsoţit în Palatul Administrativ. Opinia publică din Gorj a criticat vehement acest regulament. 
 
De asemenea, soţia actualui secretat de stat în MAI deţine o firmă de impresariat artistic şi a încasat, anul trecut, zeci de mii de lei de la primării di. Gorj pentru organizarea de spectacole de folclor. Codruţa Florescu este director al Palatului Copiilor din Târgu Jiu şi mai este angajată ca psiholog la Ansamblul folcloric „Doina Gorjului“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: