Călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu vor putea fi achitate prin intermediul telefonului mobil

Călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu vor putea fi achitate prin intermediul telefonului mobil

Un bilet de călătorie în Târgu Jiu costă doi lei

Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din municipiul Târgu Jiu vor putea achita costul aferent biletului cu ajutorul telefonului mobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest lucru va fi posibil cu ajutorul unei aplicaţii, care va putea fi folosită de miercuri, 10 noiembrie. 

„Călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale Societăţii Transloc SA vor putea fi achitate cu ajutorul telefonului, începând de miercuri, 10 noiembrie.

Cetăţenii trebuie sa descarce aplicaţia 24pay, disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar pentru utilizarea acesteia este necesară adăugarea iniţială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziţionate la fel de simplu şi rapid ca şi în restul oraşelor disponibile în aplicaţie, prin accesarea secţiunii “Transport Public”. În plus, prin intermediul aceleiaşi aplicaţii electronice, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita pe loc cuantumul suprataxei de călătorie“, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgu Jiu. 

Un bilet de călătorie pe mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu costă 2 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările