Adolescentă de 18 ani, şantajată de fostul iubit cu fotografii compromiţătoare

Adolescentă de 18 ani, şantajată de fostul iubit cu fotografii compromiţătoare

Tânăra susţine că a fost şantajată de fostul prieten cu imagini compromiţătoare

O tânără în vârstă de 18 ani, din localitatea Ţicleni, a sesizat poliţia cu privire la faptul că fostul său iubit o şantajează cu publicarea pe reţelele sociale

O tânără, de 18 ani, din comuna Bîlteni, a sesizat poliţia cu privire la faptul că un bărbat, de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relaţie de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale.

„În cursul zilei de astăzi, în baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat percheziţie domiciliară , la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare( telefon mobil, tabletă ), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: