Absolvenţi de 10 la Bacalaureat de la liceele din Târgu Jiu, premiaţi cu câte 10.000 de lei

Absolvenţi de 10 la Bacalaureat de la liceele din Târgu Jiu, premiaţi cu câte 10.000 de lei

Alexia Tuvene este una dintre absolventele cu media 10 la Bacalaureat                         Foto: Facebook

Cei cinci absolvenţi de la liceele din municipiul Târgu Jiu care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi premiaţi.

Fiecare va beneficia de câte 10.000 de lei. Este vorba de Oana Gabriela Călescu, Bogdan Dumitrescu, ambii de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, Alexia Teodora Tuvene şi Eduard Ştefan Dinuţă, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, şi de Laura Luisa Voicu, de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“. 
Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat astăzi acordarea sumelor de bani necesare pentru acordarea premiilor de către liceele pe care le-au absolvit.
 
„Şi anul acesta, elevii care au obţinut media 10 la Bacalaureat sunt premiaţi cu 10.000 lei. 
Avem 5 elevi de la Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu", Colegiul Naţional "Spiru Haret" şi Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" care au reuşit această performanţă remarcabilă, mai ales în condiţiile în care anul şcolar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei.
Vom continua să promovăm tinerii care fac performanţă în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toţi copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai uşor şi avem nevoie de tineri educaţi, profesionişti în cât mai multe domenii de activitate“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările