A căzut dintr-o barcă în barajul de pe râul Jiu. Tânărul nu a mai fost găsit

A căzut dintr-o barcă în barajul de pe râul Jiu. Tânărul nu a mai fost găsit

Tânărul a căzut din barcă şi nu a mai fost găsit

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a căzut dintr-o barcă în barajul de pe râul Jiu, din localitatea Vîrţ, de lângă Rovinari, şi nu a mai fost găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ales să se distreze într-un mod neobişnuit. Aceştia se deplasau, aseară, cuj o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul  Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.
 
„La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului.
 
În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu n

 u a mai fost găsit.
În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie. 
 
Semnalmente:1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările