Şase note de 10 la examenul de Titularizare din judeţul Gorj

Şase note de 10 la examenul de Titularizare din judeţul Gorj

Şase candidaţi la examenul de Titularizare din Gorj au obţinut nota maximă

Peste 58 la sută dintre candidaţii la examenul de Titularizare din judeţul Gorj au reuşit să promoveze, obţinând note mai mari de 7.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Au fost înregistrate şi şase note de 10. „În judeţul Gorj, din 354 de lucrări au fost evaluate 353, una fiind anulată. 206 lucrări au fost evaluate cu note peste 7 (şapte) reprezentând un procent de 58,36 %, iar un număr de 90 de candidaţi au fost notaţi între 5 (cinci) şi 7 (şapte), reprezentând 25,49 %. 57 de candidaţi au fost notaţi sub 5 (cinci), aceştia rămânând fără dreptul de a mai preda ca profesori suplinitori în anul şcolar 2020-2021 (16,16%).
Şase candidaţi la concursul de titularizare pe post din judeţul Gorj au obţinut nota 10. Disciplinele au fost Educaţie plastică (1), Învăţământ preşcolar (3),Religie (2)“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
 
Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: