VIDEO Dragnea, despre ameninţarea cu dosare penale a lui Orban: „Mă feresc să comentez afirmaţiile oricărui nebun“

VIDEO Dragnea, despre ameninţarea cu dosare penale a lui Orban: „Mă feresc să comentez afirmaţiile oricărui nebun“

Dragnea, despre ameninţarea cu dosare penale a lui Orban: “Mă feresc să comentez afirmaţiile oricărui nebun”

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, l-a făcut nebun şi beţiv“ pe preşedintele PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, după ce acesta a declarat că primarii PDL sau PNL care au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru obiective de investiţii din localitatea pe care o administrează se vor alege cu plângere penală, dacă acea alocare se face după momentul trecerii la PSD.

 
“Primarul va avea plângere penală pentru luare de mită, iar Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării, se va alege şi el cu plângere penală pentru dare de mită”, a spus Ludovic Orban, preşedintele PNL Dâmboviţa.
 
„Am semnat finanţări, voi semna finanţări în continuare”
 
O să aibă ceva de muncă, pentru că ar trebui să depună vreo trei mii şi ceva de plângeri penale, câte finanţări sunt în toate localităţile din România. Am semnat finanţări, voi semna finanţări în continuare pentru a dezvolta comunitatea locală. Nu o să mă împiedic nici eu şi nici Guvernul României de nişe nebuni care în loc să se ocupe de a promova anumit proiect de dezvoltare pentru ţara asta, se ocupă de plângeri penale. Sunt nişte reclamagii. Orban, Iohannis, Blaga. Asta ştiu, să facă plângeri penale. (...) Eu în general mă feresc să comentez afirmaţiile oricărui nebun. Aşa am învăţat, că pe beţivi şi pe nebuni să îi laşi în pace. Drept consecinţă, nu am ce să comentez”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.
 

Vicepremierul Liviu Dragnea a efectuat azi o vizită de lucru la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi din  judeţul Dâmboviţa, reabilitat cu fonduri europene, a inaugurat la Târgovişte un centru pentru persoane adulte cu handicap, iar la sediul Consiliului Judeţean  Dâmboviţa a semnat două contracte de finanţare lucrări la şcoli din Tătărani şi Corneşti si a susţinut o conferinţă de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: