Tânăr român găsit mort în Anglia, cu venele tăiate şi plin de vânătăi. „Cred că l-a omorât cineva. Nu avea nimic, era sănătos tun“

Tânăr român găsit mort în Anglia, cu venele tăiate şi plin de vânătăi. „Cred că l-a omorât cineva. Nu avea nimic, era sănătos tun“

A plecat să îşi caute un trai mai bun, dar se va întoarce în coşciug. Andrei, un tânăr de 23 de ani, din comuna Răzvad, care muncea în Anglia în urmă cu doi ani, în domeniul construcţiilor, a avut parte de un sfârşit cumplit.

Deocamdată, nu se ştie cauza exactă a morţii sale, însă rudele sale cred că a fost omorât. Cert este că autorităţile britanice l-au găsit, săptămâna trecută, cu venele tăiate şi cu mai multe vânătăi pe corp. Se ia în calcul inclusiv varianta sinuciderii.
 
Tânărul a plecat în străiniătate cu gândul de a strânge bani şi pentru a-şi face un trai mai bun în ţară. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.
 
 
„Eu cred că l-a omorât cineva, eu aşa cred. Nu avea nimic, era sănătos tun”, ne-a spus întristat tatăl său.
 
Pe lângă durerea mare prin care trece, familia nu are destui bani pentru a-şi aduce fiul acasă pentru a-l  inmormânta.
 
„Vestea morţii lui Andrei Popescu a şocat şi îndurerat toată lumea. Haideţi să fim oameni! Să ajutăm familia Popescu să facă singurul lucru pe care-l mai poate face pentru copilul lor: să-i repatrieze cadavrul, să-l plângă şi să-i poată aprinde o lumânare. Să ne punem pentru o secundă în locul unor părinţi până ieri fericiţi că băiatul lor munceşte în străinătate, câştigă bani pentru un trăi mai bun şi astăzi distruşi că acesta a murit şi, mai mult, n-au banii necesari să-i repatrieze cadavrul. Consideraţi şi voi împreună cu noi că este timpul să ne ajutăm unii pe alţii. Gestul vostru este un gest de creştin, o formă de solidarietate pentru a ajută o familie care trăieşte o dramă, care nu se descurcă singură şi care are nevoie imediată de ajutorul nostru”, a spus Camelia Marin.
 
Conturile deschise pe numele POPESCU GEORGIAN:
 
LEI: RO55RNCB0128163694420003
GBP: RO98RNCB0128163694420005 
 
pentru GBP - SWIFT:RNCB RO BU
 
Primăria din Răzvad a lansat şi ea un apel către populaţie pentru a ajuta rudele îndurerate.
 
"Cu mare tristete, am aflat această veste. Un tânăr răzvădean de-al nostru, Andrei Popescu, a plecat prea repede dintre noi! Acest lucru s-a întâmplat în Anglia, iar pentru a fi adus acasă este nevoie de o sumă considerabilăa de bani! Transmit sincere condoleanţe familiei şi vreau să vă rog pe toţi să le fim alături şi să-i ajutăm să strângă suma necesară", a scris Emanuel Spătaru pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: