Start la Marathon 7500, cea mai spectaculoasă cursă montană din Bucegi. Număr record de participanţi

Start la Marathon 7500, cea mai spectaculoasă cursă montană din Bucegi. Număr record de participanţi

Linia de Start/Finish va fi lângă sediul Salvamont Peştera

Astăzi se dă startul la Marathon 7500, una dintre cele mai cunoscute şi mai spectaculoase curse montane de la noi. Aceasta este cea de-a VIII-a ediţie de Marathon 7500 şi vorbim de un număr record de participanţi înscrişi anul acesta - 233.

Clubul Pentru Protecţia Naturii şi Turism Braşov (CPNT) organizează, în perioada 14-17 Iulie 2016, a VIII-a ediţie a Marathon 7500 – o competiţie care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral în Munţii Bucegi, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri şi cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.
 
Este cel mai greu ultramarathon pe echipe din Romania şi presupune parcurgerea traseelor marcate din Munţii Bucegi, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri şi cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.
 
Pentru cei descurajaţi de aceste caracteristici există şi sectiunea Hobby, care presupune “doar” 45km cu o diferenţă de nivel de “doar” 3700m, al cărui timp maxim de parcurgere este limitat la 14 ore.
 
Linia de Start/Finish va fi lângă sediul Salvamont Peştera.
 
Am creat acest event pentru a transmite mai rapid către voi toate informaţiile de ultimă oră, pentru a vă putea organiza mai uşor între voi pentru transport etc.
 
Toate detaliile despre competiţie le puteti găsi, aici
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările