Plin de muşchi şi bine îmbrăcat. Antrenorul poliţiştilor din Dubai, Nino Barbu, premiat la un concurs din Emirate

Plin de muşchi şi bine îmbrăcat. Antrenorul poliţiştilor din Dubai, Nino Barbu, premiat la un concurs din Emirate

În urma acestui premiu, Nino a câştigat un sejur la un hotel de 5 stele.

Antrenorul poliţiştilor din dubai, Nicolae (Nino) Barbu, fost sportiv de performanţă, este în pas cu moda şi dacă nu lipeşte nicio zi din sala de antrenament. Recent, el a câştigat premiul de cel mai bine îmbrăcat bărbat care a participat la o competiţie celebră în Dubai.

Nicolae „Nino“ Barbu (31 de ani) a fost căpitanul echipei naţionale de rugby în 7 a României şi a fost declarat în 2012 cel mai bun jucător de rugby în 7 din ţara noastră.
 
Nino a început să practice acest sport la Steaua Bucureşti, după care s-a transferat la Dinamo, unde a continuat până la vârsta de 18 ani. A jucat apoi doi ani în Spania la Barcelona, un an în Franţa, la Tarbes Pyrénnées Rugby, revenind în România pentru a evolua la „U“ Cluj.
 
O accidentare la spate, însă, i-a întrerupt cariera de rugbist de performanţă. Totuşi, nu a renunţat la sport, astfel că s-a apucat de fitness la un nivel înalt. 
 

Cel mai bine îmbrăcat bărbat de la CN Polo

 
La sfârşitul lui 2018 Nino a câştigat premiul de cel mai bine îmbrăcat bărbat care a participat la Campionatul Naţional al Emiratelor la Polo. 
 
„Nu mă gândesc cu ce mă voi îmbrăca, aşa cum fac doamnele, dar fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a arăta bine”, a scris Nino, pe pagina sa de Facebook.
 
 
Nino a declarat pentru „Adevărul” că premiul l-a luat prin surprindere, dar că îi prinde bine, mai ales că vrea să-şi dezvolte cariera în modeling.
 
„Polo este un sport destul cunoscut în Emiratele Arabe Unite. Este o tradiţie la Polo, la ei: la sfârşitul fiecărei partide organizatorii aleg din public cel mai bine îmbrăcat bărbat. Aleg şi ţinutele populare, care sunt Kandoora pentru bărbaţi şi Abaya pentru femei, şi apoi aleg şi ţinute moderne. Managerul se plimbă printre oameni, îţi ia numele şi apoi te strigă, la finalul meciului. A fost pură conincidenţă să câştig, dar mă bucur. Au stat hainele bine pe mine, ca să spun aşa. E un pas înainte pentru că eu am mai prezentat haine”, mai spune Nino. 
 
În urma acestui premiu, Nino a câştigat un sejur la un hotel de 5 stele. 
 


 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările