Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Şi-a ucis nepoata de doar 6 anişori, ca să se răzbune pe fratele său VIDEO

Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Şi-a ucis nepoata de doar 6 anişori, ca să se răzbune pe fratele său VIDEO

Instanţa a făcut dreptate, în primă fază, faţă de bărbatul 25 de ani, din Cojasca, acuzat că şi-a ucis nepaota în vârstă de 6 ai, într-o pădure. Tribunalul Dambovita a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Autorul crimei a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa.

Bărbatul d e 25 de ani, care şi-ar fi înjunghiat mortal în gât nepoata de şase ani, sâmbătă, ar fi recurs la acest gest din răzbunare, după o ceartă cu fratele său, plecat la muncă în Germania. Totul s-a petrecut în urma unei discuţii telefonice între cei doi. Agresorul şi-ar fi dus nepoata la marginea pădurii din Cojasca, unde ar fi înjunghiat-o în gât, rănile provocate fiindu-i letale copilei. După ce a comis crima, acesta a sunat la poliţie şi s-a autodenunţat.
    
Minora se afla în grija bunicii şi a unchiului ei, presupusul criminal. Despre agresor, sătenii spun că suferea de o depresie, ba chiar unii dintre ei susţin că bărbatul ar avea probleme psihice şi că nu de puţine ori ameninţa pe oricine îi ieşea în cale. 

„Este o familie problemă, cu toată lumea s-a certat, cu toată lumea s-au bătut. Am avut şi sesizări la poliţie. A vrut să intre peste nora mea. Cu băiatul s-a certat şi a dat şi în băiat. Au probleme psihice toţi. Cu toată lumea s-a certat”, ne-a povestit o vecină a familiei fetiţei. 
 

Rudele criminalului spun că este vorba de o răzbunare. Sunt şocate însă unde s-a putut ajunge. „E obsedat de ceva, nu înţeleg, nu ştiu ce avea el în cap. Nu ştiu ce să fi avut cu nepoata. Am înţeles că s-a certat cu fratele lui. Cred că e răzbunzare. E incapabil să gândească. E o faptă abominabilă, nu îmi vine să cred”, spune unchiul agresorului.
 
Poliţiştii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiţei.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările