Ionuţ şi Dragoş Dolănescu îşi împart averea tatălui. Fiul cel mic al artistului vine tocmai din Costa Rica să-şi ia partea

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu îşi împart averea tatălui. Fiul cel mic al artistului vine tocmai din Costa Rica să-şi ia partea

FOTO Click.ro

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu pot trece la împărţirea averii tatălui lor, după ce procesul pentru succesiune, care a durat 8 ani, s-a încheiat. La mijloc este vorba de bunuri de milioane de euro.

 
Ionuţ (45 ani) şi Dragoş Dolănescu (41 ani) vor intra în posesia averii de un milion de euro. Cei doi fraţi, care s-au războit timp de 8 ani prin tribunale, vor căpăta bunurile care i-au aparţinut lui Ion Dolănescu.
 
Ionuţ va deveni proprietar al vilei din Str. Caimatei, situată în buricul Bucureştiului, evaluată la finalul procesului de expertul instanţei la peste 400.000 de euro, scrie click.ro.
 
Aceasta este vila în care a murit Ion Dolănescu şi pe care Ionuţ şi-a dorit-o enorm. Cântăreţul locuieşte de 3 ani în casa tatălui său, care s-a stins din viaţă pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, iar în curând casa va fi pe numele său. 
 
Ionuţ Dolănescu a mai rămas de pe urma tatălui său şi cu drepturile de autor, evaluate la peste 100.000 de euro, pe care instanţa i le-a încredinţat 100%, în luna iulie, la finalul procesului cu fratele său mai mic, care a durat 8 ani. Ionuţ a mai moştenit un loc de veci la Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate emise de Fondul Proprietăţii Private. 
 

 
Bătălie îndelungată pentru averea lui Ion Dolănescu
 
Judecătorii au împărţit averea lui Ion Dolănescu în iulie, când s-a încheiat procesul celor doi fii ai săi. Ionuţ şi Dragoş au moştenit o avere evaluată la peste un milion de euro. 
 
În mod bizar, la începutul procesului, averea artistului valora peste 2 milioane de euro. Vila din Caimatei, care a rămas la fiul său cel mare, Ionuţ, a fost estimată de experţi la 685.000 de euro, iar fiul cel mic, Dragoş, era de părere că preţul dat a fost mult prea mic, în comparaţie cu alte imobile, situate tot în buricul Capitalei. 
 
În final, casa a rămas la un preţ şi mai mic, 400.000 euro. Vila moştenită de Dragoş a fost evaluată iniţial la 180.000 euro, iar la final la 290.000 euro. Drepturile de autor au fost 500.000 euro, la final au scăzut la 100.000 euro. 

 

citeste totul despre: