Autorităţile au făcut rost de bani pentru plata salariilor muncitorilor de la Mechel

Autorităţile au făcut rost de bani pentru plata salariilor muncitorilor de la Mechel

AJOFM Dâmboviţa va întocmi ordinele de plată către Oficiul Judeţean de Poştă

Muncitorii de la Mechel Târgovişte îşi vor primi, în cel mai scurt timp, restanţele salariale. Autorităţile au făcut demersuri la Bucureşti pentru a plăti din Fondul de Garantare, creanţele pentru 9 companii cu probleme. În total, peste 1100 de muncitori îşi vor primi banii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un comunicat al CJ Dâmboviţa se arată că luni, 2 septembrie, a fost virată în contul AJOFM Dâmboviţa – Trezoreria Târgovişte, suma de 2.412.050 lei pentru plata acestor creanţe către foştii salariaţi ai următoarelor societăţi:
 
-SC MECHEL REPARAŢII TÂRGOVIŞTE SA - 136 persoane (212.928 lei)
-SC COS TÂRGOVIŞTE SA - 534 persoane (1.031.677 lei)
-SC CONSRAL SRL  - 34 persoane (85.699 lei)
-SC NIMB DÂMBOVIŢA SA – 111 persoane (235.762 lei)
-SC TRICON SRL – 28 persoane  (64.370 lei)
-SC PROCOR SA – 125 persoane (207.470 lei)
-SC LORED COM SRL – 42 persoane  (62.244 lei)
-SC ENEIDA IMPEX SRL – 13 persoane (24.917 lei)
-SC COMPAN SA – 91 persoane (486.975 lei).
 
AJOFM Dâmboviţa va întocmi ordinele de plată către Oficiul Judeţean de Poştă, urmând ca, în cursul următoarelor zile, mandatele să fie achitate la domiciliul beneficiarilor pentru cei care au optat pentru primirea drepturilor băneşti pe baza mandatului poştal. 
 
În acelaşi timp, pentru beneficiarii care au optat pentru plata drepturilor prin cont bancar se întocmesc ordine de plată către băncile unde aceştia şi-au deschis conturi.
 
"Autorităţile publice judeţene fac un apel către foştii salariaţi ai SC COS Târgovişte şi SC MECHEL REPARAŢII Târgovişte să pună capăt acţiunilor de protest, în contextul în care, aşa cum preşedintele Adrian Ţuţuianu şi prefectul Victor Sanda şi-au asumat în urmă cu o săptămână, problema a fost rezolvată", se mai arată în documentul CJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările