Un primar renunţă la zilele oraşului ca să repare drumurile distruse de inundaţii. Edilul acuză că a primit o sumă ridicolă din partea Guvernului

Un primar renunţă la zilele oraşului ca să repare drumurile distruse de inundaţii. Edilul acuză că a primit o sumă ridicolă din partea Guvernului

Decebal Isachi. FOTO Facebook/ Decebal Isachi

Decebal Isachi, primarul oraşului sucevean Dolhasca, a anunţat faptul va aloca suma de 80.000 de lei destinată organizării „Zilelor oraşului” pentru repararea drumurilor şi a podeţelor afectate de inundaţii.

Primarul oraşului Dolhasca, din judeţul Suceava, Decebal Isachi, a anunţat că va renunţa la organizarea „Zilelelor oraşului” şi va aloca suma de 80.000 de lei pentru repararea drumurilor din localitate.

Edilul din Dolhasca a transmis pe pagina sa de Facebook mesajul prin care anunţa faptul că în acest an nu se vor mai organiza „Zilele oraşului Dolhasca”, urmând ca banii alocaţi pentru acest eveniment să fie redirecţionaţi spre drumurile afectate de inundaţii.

„Vreau sa comunic o decizie pe care am luat-o astăzi după ce mi s-a comunicat suma de la Guvern României şi al tuturor românilor, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a podeţelor calamitate în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioada. Oraşul Dolhasca a primit «generoasa» sumă de 16.000 de lei, mulţumesc pe această cale celor care s-au gândit că aceşti bani sunt suficienţi pentru a rezolva măcar în parte avariile care s-au constatat în urma vizitei în teren a comisiei mixte, Prefectura, ISU, SGA Suceava şi a specialiştilor în drumuri, dar sunt buni şi ăştia la ceva. Am luat decizia, pe care oricum aş fi luat-o, să propun în şedinţa de consiliu, rectificarea bugetului în vederea transferului de sume care au fost alocate pentru organizarea <<Zilelor oraşului Dolhasca>> către repararea drumurilor de pe raza oraşului şi a satelor aparţinătoare. Pentru cei care nu înţeleg aceasta decizie o să postez imagini cu parte din aceste drumuri pentru a fi mai clar în acest sens. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi sper ca la anul, dacă vremea ne ajută, vremurile şi o să avem şi bani în buget, să reuşim să organizăm acest eveniment împreună cu dumneavoastră şi pentru dumneavoastră”, a scris pe pagina sa de Facebook, Decebal Isachi, primarul oraşului Dolhasca.

              Drum din Dolhasca afectat de inundaţii. FOTO Facebook/ Isachi Decebal

„Zilele oraşului Dolhasca” urmau să aibă loc în perioada 18 – 19 august 2018. Relocarea fondurilor pentru aces eveniment va fi discutată în şedinţa de Consiliu Local ce va avea loc în cursul zilei de 31 iulie 2018.

Alte ştiri pe această temă:

Podul care va putea fi traversat doar în baza cărţii de identitate. Primar: „Pe mine mă doare de localnici“

VIDEO Pod distrus de ape în doar câteva secunde: „Lucrurile făcute de mântuială trebuiesc distruse”

Autorităţile golesc barajele de acumulare, după ce hidrologii au avertizat că vor fi creşteri pe cursuri de râuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: