Tratament preferenţial pentru Gheorghe Flutur, depistat cu Covid-19: figurează internat la Boli Infecţioase, dar stă singur într-o rezervă de la Chirurgie

Tratament preferenţial pentru Gheorghe Flutur, depistat cu Covid-19: figurează internat la Boli Infecţioase, dar stă singur într-o rezervă de la
Chirurgie

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. FOTO: Mediafax

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. El ocupă acum o rezervă, cu baie proprie, de la Secţia de Chirurgie, deşi până acum bolnavii cu Covid-19 au fost internaţi la Boli Infecţioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor transmise de către angajaţi ai spitalului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat la Secţia Chirurgie din corpul nou al Spitalului Judeţean. El se află singur într-un salon cu baie şi duş. În documente, Gheorghe Flutur figurează însă internat la Secţia de Boli Infecţioase, care funcţionează într-o clădire de la Spitalul vechi.

În schimb, medicii sunt internaţi pe un palier cu o singură baie comună, fără duş, informează stirisuceava.net.

Totodată, Ministerul Sănătăţii a transmis, miercuri dimineaţă, că în urma verificărilor de la Spitalul Judeţean a dispus că „pacienţii confirmaţi pozitiv la COVID 19 vor fi repartizaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava care se află într-o clădire pavilionară separată. Această clinică are 248 paturi, din care în prezent sunt ocupate 108”.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările