Ofiţerul DGA acuzat că a protejat „fabrica de permise auto“ de la Suceava, aproape liber

Ofiţerul
DGA acuzat că a protejat „fabrica de permise auto“ de la
Suceava, aproape liber

FOTO: monitorulsv.ro

Magistraţii Tribunalului Suceava au decis, vineri, 12 martie, să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în cazul ofiţerului DGA Mihai Martin, acuzat că a protejat contra cost „fabrica de permise auto” de la Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul DGA Mihai Martin este la un pas de libertate. Tribunalul Suceava a decis să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Decizia nu este definitivă, mai poate fi atacată la Curtea de Apel.

Magistraţii Tribunalului Suceava i-au interzis lui Mihai Martin să profeseze la DGA.

Ofiţerul DGA este cercetat de procurorii DNA pentru că ar fi protejat contra cost reţeaua Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava, care ar fi facilitat fraudarea examenelor pentru obţinerea carnetului de şofer, în schimbul unor sume de bani.

Mihail Martin a fost trimis în judecată în stare de arest la domiciliu pentru comiterea următoarelor infracţiuni:

- folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată (4 acte materiale),
- favorizarea făptuitorului,
- luare de mită,
- acces ilegal la un sistem informatic.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările