Mesajul unui criminalist pentru ministrul de Interne: „Opriţi mafia promovărilor şi sclavilor împuterniciţi şi veţi vedea că lucrurile se vor schimba“

Mesajul
unui criminalist pentru ministrul de Interne: „Opriţi mafia
promovărilor şi sclavilor împuterniciţi şi veţi vedea că
lucrurile se vor schimba“

Criminalistul Bogdan Bănică. FOTO: Facebook/ Bogdan Bănică

Criminalistul Bogdan Bănică a scris un mesaj pe contul său de Facebook în care arată că agenţii din stradă nu se fac vinovaţi de tragedia uriaşă de la Caracal. „Principalii vinovaţi sunteţi voi, gulerele albe, cei ce promovaţi în funcţii de conducere incompetenţi, fini şi cumetri, incompetenţa ucide, oameni buni!”, transmite sursa citată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul de sindicat Bogdan Bănică a scris pe contul său de Facebook că principalii vinovaţi pentru tragedia de la Caracal sunt cei care promovează în funcţii de conducere incompetenţi doar pentru că le sunt fini sau cumătri.

„Nu, nu psihopatul ăsta e vinovatul principal pentru ce se întâmplă în ţărişoara asta. În speţă da, el e, şi dacă i se va proba vinovăţia, să răspundă în faţa legii! Principalii vinovaţi sunteţi voi, gulerele albe, cei ce promovaţi în funcţii de conducere incompetenţi, fini şi cumătri, incompetenţa ucide, oameni buni! Ne trezim?! Nu agentul din stradă trebuie învinovăţit pentru că nu şi-a permis să încalce un ordin al procurorului de caz!”, a arătat Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din Români SNPR DECUS.

Criminalistul a arătat că STS-ul a fost total ineficient în ancheta de la Caracal şi nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul acesta. Bănică i-a cerut ministrului de Interne, Nicolae Moga, să pună capăt „mafiei” promovărilor ilegale din sistem.

”Luaţi-vă de gât cu acest STS total ineficient (nu e prima dată când au demonstrat-o), luaţi-vă de piept cu Ministerul Public, cu judecătorii din Ministerul Justiţiei, scuipaţi-i pe mahării ce îşi promovează beizadelele, dar nu aruncaţi cu pietre în agentul din stradă! Pentru capital de imagine, pentru că trebuie un ţap ispăşitor, e cel mai comod să lovim în cel mai lipsit de apărare, nu-i aşa? Opriţi mafia promovărilor şi sclavilor împuterniciţi, domnule ministru Moga, şi veţi vedea că lucrurile se vor schimba. Organizaţi concursuri de promovare REALE! Până atunci, săptămânal, dacă nu zilnic, ne vom demonstra neputinţa, instituţională şi nu personală!”, a mai transmis Bănică.

Liderul de sindicat i-a transmis ministrului de Interne, Nicolae Moga, că vor mai muri mulţi nevinovaţi dacă nu se va face o reformă a Poliţiei.

”Până nu schimbaţi asta nu aveţi nicio competenţă să spuneţi că vreţi ADEVĂR, domnule ministru! Până nu se va renunţa la demagogie, până nu va avea loc o reformă din temelii a Poliţiei Române, vor mai muri nevinovaţi, şi încă mulţi! Asumaţi-vă asta, încă de la începutul mandatului, domnule ministru Moga!”, a mai scris sursa citată.

Poliştii români anchetează, în prezent, unul dintre cele mai grave cazuri de presupus omor petrecut în România în ultimele decenii. Două adolescente ar fi fost răpite de un bărbat din Caracal, care le-ar fi ucis, după care le-ar fi tranşat şi incendiat o parte din rămăşiţele trupeşti.

Una dintre victime, Alexandra Măceşanu, o elevă de 15 ani din localitatea olteană Dobrosloveni,  a reuşit să găsească în casa bărbatului un telefon vechi. A sunat la 112 şi a oferit detalii despre locul în care se află. Chiar şi aşa, specialiştii de la STS nu au reuşit să o localizeze. În cele din urmă, poliţiştii au găsit casa ororilor, dar nu au intrat preţ de câteva ore pentru că aşteptau un mandat de la procurori de care nici nu aveau nevoie.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările