Femeie cu un cuţit înfipt în gât, transportată cu elicopterul SMURD de la Suceava la Iaşi. Cine este autorul atacului

Femeie
cu un cuţit înfipt în gât, transportată cu elicopterul
SMURD de la Suceava la Iaşi. Cine este autorul atacului

FOTO: Adevărul

Un incident grav a fost reclamat miercuri, 26 iunie, în localitatea Frătăuţii Noi, judeţul Suceava. Două femei din localitate, cumnate, cu vârste între 30 şi 40 de ani, s-au luat la ceartă, în jurul orei 13.00. Una dintre ele a atacat-o cu cuţitul pe cealaltă şi a înjunghiat-o de mai multe ori, până când lama cuţitului s-a rupt şi a rămas înfiptă în zona gâtului victimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie în vârstă de 40 de ani şi-a înjunghiat cumnata, cu cinci ani mai tânără. Incidentul sângeros s-a produs miercuri după-amiază, în localitatea Frătăuţii Noi din judeţul Suceava. Atacatoarea şi-a înjunghiat victima de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. După loviturile aplicate, lama cuţitului a rămas înfiptă în gâtul victimei. Femeia este în stare foarte gravă şi a fost preluată de medicii de la SMURD pentru a fi transportată cu un elicopter la Iaşi.

Medicul de pe ambulanţă a decis că transportul rutier până la Spitalul Judeţean Suceava ar fi fost periculos, motiv pentru care a solicitat intervenţia elicopterului SMURD. Victima a fost preluată din comuna Frătăuţi. 

Agresoarea este acuzată de tenativă de omor şi a fost ridicată de poliţişti pentru audieri. Oamenii legii trebuie să stabilească circumstanţele în care a fost comisă fapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: