Elevă de 15 ani, forţată de trei tineri să facă sex. Primul violator a ameninţat că-i va informa părinţii că fumează, următorii au şantajat-o cu partida de sex anterioară

Elevă de 15 ani, forţată de trei tineri să facă sex. Primul violator a ameninţat că-i va informa părinţii că fumează, următorii au şantajat-o cu partida de sex anterioară

FOTO:news.ro

Trei tineri din judeţul Suceava au fost arestaţi preventiv, după ce au constrâns o elevă de 15 ani să întreţină relaţii sexuale cu ei. Unul dintre violatori i-a spus fetei că, dacă nu-i va face sex oral, o va spune părinţilor că fumează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Veber, Laur Mihai Popa şi Radu Gabriel Paraschivescu, trei tineri din judeţul Suceava, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de viol.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au arătat că faptele au fost comise în luna octombrie 2019. Eleva se afla în vizită, la o prietenă, când a fost abordată de unul dintre inculpaţi. Bărbatul a şantajat-o spunându-i că dacă nu-i face sex oral o va spune părinţilor că fumează.

Procurorii au arătat că actul sexual s-a consumat prin constrângerea fetei. După câteva zile, adolescenta a fost abordată de alţi doi indivizi care i-au spus că ar face bine să întreţine relaţii initime şi cu ei, pentru că altfel îi vor informa părinţii că şi-a început viaţa sexuală.

Tinerii s-au lăudat printre printre colegi că au întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta. Zvonurile au ajuns la urechile poliţiştilor, care au început o anchetă. Victima a recunoscut cele întâmplate. Ea va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a depăşi trauma suferită.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: