Decizia neaşteptată a managerului Spitalului Judeţean Suceava.Vasile Rîmbu era propus la Ministerul Sănătăţii

Decizia neaşteptată a managerului Spitalului Judeţean Suceava.Vasile Rîmbu era propus la Ministerul Sănătăţii

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava. FOTO: Oana Şlemco

Surse din PNL susţineau că managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, ar putea să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii în noul Guvern. Suceveanul a făcut un anunţ neaşteptat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava, a declarat că se simte onorat că a fost pus pe lista celor care ar putea să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii în noul Guvern, însă a decis să nu meargă la Bucureşti. Rîmbu susţine că rămâne la Suceava pentru a continua dezvoltarea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

“Consider că mai am multe de făcut pentru suceveni şi pentru sistemul de sănătate din judeţul Suceava. Categoric, rămân să-mi continui proiectele pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi pentru suceveni”, a spus Vasile Rîmbu.

În ultimii 10 ani, de când la conducere se află managerul Rîmbu, spitalul din Suceava a avut o transformare greu de crezut. Toate secţiile au fost modernizate, unele au fost extinse, a fost modernizată şi Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost create noi compartimente. S-au angajat 150 de medici tineri, iar unii dintre ei au ajuns deja să conducă secţiile. Spitalul are mobilier nou şi echipamente medicale de ultimă generaţie şi colaborează cu unităţi medicale din străinătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările