Coşmarul unei fetiţe de 10 ani: a fost violată repetat de tată, de un unchi şi de un aşa-zis „iubit”, major

Coşmarul
unei fetiţe de 10 ani: a fost violată repetat de tată, de un unchi şi de un aşa-zis „iubit”, major

FOTO: Adevărul

Victima locuia împreună cu familia sa într-o comună limitrofă municipiul Vatra Dornei, din judeţul Suceava. Ea a întreţinut relaţii sexuale cu trei indivizi. Toţi sunt cercetaţi acum de procurori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copila a ajuns în atenţia autorităţilor atunci când avea aproape 13 ani. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului care au fost sesizaţi pentru a lua măsuri suspectau că fetiţa era însărcinată în urma abuzurilor sexuale din familie. 

Ea a ajuns în grija statului pe 10 mai anul trecut. A fost examinată de angajaţii Serviciului de Medicină Legală care au constat că nu aştepta un copil, dar au confirmat abuzul sexual.

Fata le-a povestit anchetatorilor că începând cu vârsta de 10 ani a întreţinut relaţii sexuale cu tatăl ei, cu fratele mamei sale, precum şi cu un individ prezentat drept „iubitul” ei, toţi adulţi.

La începutul anchetei, tatăl şi unchiul fetei au negat vehement că au abuzat-o pe copilă, dar au acceptat să facă testul poligraf, pe care l-au picat pentru că au fost nesinceri.

Cei trei indivizi au fost trimişi în judecată. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Judecătoria Vatra Dornei. Ei sunt cercetaţi în stare de libertate, dar sub control judiciar.

Citeşte şi: 

Coaliţia pentru Familie se întoarce! Nouă iniţiativă legislativă antigay de definire a căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Reacţia Asociaţiei ACCEPT

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicuşor Dan, avans considerabil în faţa Gabrielei Firea. Traian Băsescu, procent extrem de mic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările