Bătrână de 88 de ani violată şi tâlhărită de un cioban. Violatorul a fost eliberat condiţionat la începutul anului după ce a fost condamnat pentru omor

Bătrână de 88 de ani violată şi tâlhărită de un cioban. Violatorul a
fost eliberat condiţionat la începutul anului după ce a fost condamnat pentru
omor

Bătrână de 88 de ani violată şi tâlhărită de un cioban. FOTO Arhivă Adevărul

Cezar Marcel Ciridariu a fost arestat preventiv după ce a violat o bătrână de 88 de ani, pe motiv că nu a vrut să-i dea banii din casă. Individul a fost eliberat condiţionat la începutul acestui an, după ce a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Cezar Marcel Ciridariu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tâlhărie” şi „viol”.

Din probele administrate până la acest moment a reieşit faptul că în noaptea  de 11 spre 12 mai 2017, în jurul orei 23.00, inculpatul Cezar Marcel Ciridariu, de 34 de ani, domiciliat în comuna Băluşeni, judeţul Botoşani,  cioban la o stână din Gura Humorului, a venit la locuinţa persoanei vătămate M.T., în vârstă de 88 de ani, aducându-i o sticlă de lapte.

La solicitarea inculpatului de a-i plăti laptele, bătrână s-a dus într-o altă cameră, unde avea banii, fiind urmărită îndeaproape de acesta. În camera respectivă, inculpatul a prins-o de piept de femeie, a trântit-o pe pat, i-a băgat o haină în gură, i-a acoperit capul cu nişte ţoale, cerându-i să-i dea banii primiţi de la o fiică a ei plecată în străinătate, timp în care a lovit-o în zona toracică.

Bătrâna a reuşit să-şi elibereze gura şi i-a spus inculpatului că nu are bani, motiv pentru care acesta a căutat în poşeta victimei, unde a găsit 130 de lei, luând banii. A insistat ulterior ca femeia să-i dea banii primiţi de la fiica sa, însă aceasta i-a spus că nu mai are nici un ban.

Botoşăneanul a început să o lovească din nou în zona toracelui, a rupt hainele de pe ea, a ţinut-o cu capul în jos pentru a o determina să-i dea banii. Văzând că nu poate obţine alte sume de bani, agresorul s-a dezbrăcat de haine şi profitând de lipsa de forţa a persoanei vătămate şi de vârsta acesteia, a întreţinut un raport sexual normal cu victima, după care a părăsit locuinţa femeii.

Anterior, Cezar Marcel Ciridariu a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor la pedeapsa de 13 ani de închisoare, fiind eliberat condiţionat la data de 31 ianuarie 2017.

Astăzi, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, pe numele botoşăneanului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte ştiri pe această temă:

Conflict: familiile celor 7 violatori din Vaslui s-au împărţit în două tabere. Daunele morale şi recunoaşterea faptelor i-au separat pe părinţi

Violator identificat după ce şi-a uitat telefonul mobil la locuinţa victimei. Individul a fugit pe jumătate dezbrăcat, cu vecinii femeii pe urmele lui

Violată de două ori de acelaşi bărbat. Agresorul a fost prins la 6 ani de la prima agresiune şi la 9 ani după a doua faptă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările