Autostrada de un metru a devenit loc de pelerinaj pentru susţinătorii protestului #şîeu

Autostrada
de un metru a devenit loc de pelerinaj pentru susţinătorii
protestului #şîeu

FOTO: Facebook/Brânduşa Vărăreanu

Autostrada lui Ştefan Mandachi a devenit una dintre atracţiile turistice ale judeţului Suceava. În weekend, sute persoane au vizitat „Monumentul autostrăzii”, construit în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţara noastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizitatorii şi-au făcut fotografii lângă autostrada de un metru, pe care le-au publicat pe Facebook. Duminică, Ştefan Mandachi a fost în localitatea Cumpărătura, unde se află construcţia, care l-a făcut celebru în ţară şi peste hotare, şi s-a fotografiat alături de susţinătorii campaniei „România vrea autostrăzi!”. 

Ştefan Mandachi a construit cea mai mică autostradă din lume, în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are infrastructură rutieră modernă. Afaceristul a inaugurat primul şi singurul metru de autostradă din Moldova la sfârşitul săptămânii trecute. „Monumentul autostrăzii” se află pe un teren agricol, la 50 de metri distanţă de E 85, între Suceava şi Fălticeni, pe raza satului Cumpărătura din comuna Bosanci.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările