Amenzi mari pentru o înmormântare cu manele: „Nu respectau regulile de distanţare socială“ VIDEO

Amenzi mari pentru o înmormântare cu
manele: „Nu respectau regulile de distanţare socială“ VIDEO

FOTO: informatiata.ro

Poliţiştii din Gura Humorului, din judeţul Suceava au amendat mai multe persoane care au participat la o înmormântare. Oamenii nu purtau măşti de protecţie şi nu au respectat distanţa fizică pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Poliţiştii din Gura Humorului au văzut pe Facebook un clip video de la înmormântare. 

În imagini apar zeci de persoane care stăteau ciorchine într-un cort, deasupra unui sicriu, fără să poarte măşti de protecţie. Unii plângeau, alţii voiau să vadă care sunt rudele defunctului. În tot acest timp, pe fundal se aud nişte manele de jale.

Oamenii legii au identificat familia îndoliată, s-au deplasat la cimitir, unde au aplicat 14 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2. Valoarea totală a sancţiunilor este de 9.000 de lei.

„În vederea prevenirii oricăror evenimente, lucrătorii SOP şi grupa de lucrători SAS, desfăşoară activităţi de monitorizare în zona locuinţei. 

Urmează a se efectua verificări pentru identificarea şi a altor persoane care au participat la eveniment şi nu respectau regulile de distanţare socială”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările