Un tâlhar, căutat de aproape 3 luni, prins cu ajutorul unui taximetrist. Suspectul a fost arestat preventiv

Un tâlhar, căutat de aproape 3 luni, prins cu ajutorul unui taximetrist. Suspectul a fost arestat preventiv

Bărbatul a fost arestat preventiv FOTO Adevărul

Un tâlhar din Slobozia, căutat de aproape 3 luni pentru jefuirea şi lovirea unei asistente medicale, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce un taximetrist a alertat autorităţile cu privire la un client pe care îl transporta cu maşina.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În noaptea de 14/15 ianuarie, un taximetrist a sesizat un echipaj din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale care se afla în patrulare pe raza municipiului Slobozia, cu privire la faptul că în maşina sa se află un tânăr care are un comportament suspect. În urma legitimării persoanei în cauză, poliţiştii au constatat că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slobozia, căutat pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.
 
La data 11 noiembrie 2019, în jurul orei 21.00, acesta i-a sustras geanta unei femei de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia. Tânărul în cauză a fost preluat de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate, fiind dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă.
 
Acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor, care în baza probatoriului administrat în cauză, au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: