Trafic restricţionat pe podul de la Cernavodă din cauza lucrărilor de reparaţii

Trafic restricţionat pe podul de la Cernavodă din cauza lucrărilor de reparaţii

Restricţii din cauza lucrărilor pe podul de la Cernavodă FOTO DRDP Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier. Pe A2, pe podul de la Cernavodă, traficul este restricţionat pe calea 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti  -Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, DN 1 Bucureşti - Braşov, DN 7 Piteşti – Râmnicu – Vâlcea - Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.
 
Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, mărind distanţa de siguranţă între vehicule.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările